در حالی که تنها چند ماه از سال ۲۰۱۸ میلادی باقی مانده است صندوق بین المللی پول هفته گذشته در پیش بینی جدید خود، از نرخ رشد اقتصادی ۱.۵ درصدی منفی و تورم ۲۹.۶ درصدی برای ایران خبر داده است.
بر اساس گزارش صندوق بینالمللی پول که اخیراً منتشر شده، پیشبینی شده که رشد اقتصادی امسال و سال آیندۀ ایران منفی خواهد بود، اما از سال ۲۰۲۰ مجدداً به مدار صعودی باز میگردد.
با کاهش رشد نقدینگی برای محدود کردن دور دوم اثرات کاهش اخیر نرخ ارز، انتظار می رود که طی سال ۱۹-۲۰۱۸ نرخ تورم حدود ۱۲ درصد باشد و سرعت پایین ایجاد شغل نشان از این دارد که نرخ بیکاری می تواند بالای ۱۱ درصد باقی بماند.
وزیر دارایی کلمبیا گفت اگر نیکلاس مادورو از ریاست جمهوری ونزوئلا کناره گیری کند، برنامه نجاتی که ارزش آن تا ۶۰ میلیارد دلار خواهد رسید برای این کشور تهیه خواهد شد.
صندوق بینالمللی پول از افزایش ۵میلیارد دلاری تراز حسابهای جاری ایران در سال ۲۰۱۷ خبر داد و اعلام کرد فقط ۱۴ کشور جهان وضعیت بهتری نسبت به ایران از این نظر داشتهاند.
صندوق بینالمللی پول در حالی پیشبینی خود از رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۱۸ را ۰.۲ درصد بالا برد اما به سیاستگذاران و مقامات کشورها هشدار داد که خود را برای رکود اقتصادی در سال آینده آماده کنند.
صندوق بین المللی پول، پیش بینی خود از رشد اقتصاد جهانی را برای سال جاری و سال آینده میلادی به ۳.۹ درصد افزایش داده که برای هر دو سال ۰.۲ درصد بالاتر از پیش بینی ماه اکتبر است.
مدیر بخش منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای (منا) صندوق بین المللی پول روز شنبه در یادداشتی که در پایگاه اطلاع رسانی این صندوق منتشر شد، اعلام کرد؛ اصلاحات کلید حل مشکلات مهمی است که سال هاست کشورهای منطقه منا را رنج می دهند.