در هفته گذشته رویدادها و اظهار نظرهای مهمی پیرامون بورس کالای ایران صورت گرفت که"صادرات زعفران ایران برای نخستین بار بر اساس قیمت بورس کالا" ، " جایگاه روبه رشد بورس کالا در اقتصاد "، " افزایش کیفیت گندم در سایه انجام معامله در بورس کالا" و " معامله زعفران در بورس،بین المللی شود" از مهم ترین آنها بود.
بورس تهران امروز پرونده فعالیت خود در را در حالی بست که کماکان شواهد حاکی از غلبه رفتارهای هیجانی در معاملات برخی سهامداران است. با وجود اینکه در هفته قبل با اجرایی شدن تحریم های امریکا ، شاخص کل واکنش چندانی به این موضوع نشان نداد، کارشناسان انتظار داشتند در این هفته و به پشتوانه عوامل بنیادی مثبت، بازار با رشد تقاضا همراه باشد.
معاون دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت با اشاره به ابتلای بیش از ۵ میلیون نفر به دیابت در کشور گفت: همه داروهای دیابت تحت پوشش بیمه بوده و در حال حاضر کمبودی در این زمینه نداریم.
بورس تهران در هفته جاری بهرغم تلاش سرمایهگذاران حقوقی برای کنترل روند افت شاخص در مجموع برآیندی کاهشی داشت تا با افت ۷/ ۱ درصدی، بازدهی پاییزی بازار در محدوده ۴/ ۱۳ درصد متوقف شود.
بورس تهران به سقوط قیمت نفت واکنش نشان داد. بهای نفت در ادامه روند نزولی خود، شامگاه سهشنبه را با ریزش ۷ درصدی پشتسر گذاشت تا ضمن بیشترین افت روزانه در بیش از سه سال گذشته، طولانیترین دوره کاهشی این بازار ثبت شود. این رویداد معاملات دیروز بازار سهام را تحتالشعاع خود قرار داد؛ چنانکه آغاز معاملات با خیل انبوه فروشندگان سهام همراه بود.
گلوبال تایمز از روزنامه های دولتی چین نوشت اتحادیه اروپا از نقض برجام از سوی آمریکا به شدت نگران است و سعی دارد به برتری جویی های مالی و بانکی این کشور با توجه به شرایط به وجود آمده پایان دهد و به دنبال تامین منافع مالی با ایران است.
صندوق بینالمللی پول اعلام کرد:امسال و سال آینده میلادی و در پی بازگشت تحریمها علیه ایران رشد اقتصادی این کشور منفی شود و تورم بسته به نحوه اجرای تحریمها به ۳۵ الی ۴۰ درصد افزایش یابد.