بازارهای آسیایی معاملات روز جمعه را در مدار مثبت به پایان رساندند در حالی که کارشناسان معتقدند، اقتصاد جهانی باید نسبت به افزایش میزان مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان، مصون شود.
مدیر معاملات کارگزاری نهایت نگر گفت: بورس، بازاری پیشرفته است که در صورت انتخاب و سرمایه گذاری آگاهانه، دیگر بازارها نمی توانند رقیبی برای آن به شمار بروند. در عین حال، تحرکات دیگر بازارها با توجه به مشکلات زیرساختی که دارند، تاثیر چندانی در روند معاملات بازار سرمایه ندارد.
در هفته گذشته اظهارنظرهای مهمی پیرامون بورس کالای ایران صورت گرفت که" حمایت سازمان بورس از توسعه صندوق های کالایی و بازار مشتقه"، "آمادگی بورس کالا برای بکارگیری ابزارهای مالی در حوزه مسکن" و "معامله ۱۷۵ هزار میلیارد ریال انواع محصول در بورس کالای ایران" از مهم ترین آنها بود.
رییس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: وزیر اقتصاد دستور بررسی انحصار مجوز کارگزاریهای بورس را به شورای عالی بورس، رئیس سازمان بورس و هیئت مقرراتزدایی داده است.
بررسی شاخص قیمت مصرف کننده به تفکیک استان نشان می دهد که بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان ایلام (٣٣.۰ درصد) و کمترین آن مربوط به استان آذربایجان غربی (٢٤.٢ درصد) است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی گفت: حدود ۴۴ تا ۴۵ شرکت تا به امروز در سامانه اینترنتی ۱۲۴ اعلام قیمت کرده اند که نزدیک به دو هزار و ۵۰۰ قلم کالا میشود.
تعداد ۶۰۰ میلیون سهم شرکت سرمایهگذاری پویا در جریان عرضه اولیه سهام این شرکت به قیمت هر سهم ۴۱۰ تومان میان ۲ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۳۱۰ کد معاملاتی تقسیم شد.
اقتصاددان ها عقیده دارند تولید ناخالص داخلی جهان ۴.۷ درصد در ۲۰۲۰ کاهش می یابد و تولید در جهان به خاطر آسیب دیدن بازار کار و کند شدن فعالیت های اقتصادی از ترس ابتلا به ویروس کرونا، تا سه ماهه دوم ۲۰۲۱ به سطح قبل از بحران کرونا بازنمیگردد.
ارزش بازار شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۹، با افزایش ۳۳۳ هزار و ۱۰۸ میلیارد و ۷۰۴ میلیون ریال به یک هزار و ۳۸۶ بیلیون و ۷۵۸ میلیارد و ۱۴۲ میلیون ریال رسید.