علی اسماعیلی - نماینده نور و محمودآباد_ خطر تحریم ها را برای اقتصاد کشور جدی می داند و با برشمردن آسیب های تحریم گسترده به بازار سرمایه کشور، می گوید: بحران های مالی بانک های ما را تهدید می کند و صدای پای خطر کم کم به حریم صنعت بیمه هم نزدیک می شود.
بورس کالا طی سال های گذشته توانسته با طراحی ابزارهای مالی، زمینه تامین مالی صنایع را فراهم کند، اما اگر این بورس با همکاری بانک ها، شرایطی را به لحاظ عملیاتی و رسیدن آسان نقدینگی به سمت تولید ایجاد کند به طور حتم جایگاه بورس کالا در اقتصاد کشور، عمیق تر و مهم تر از قبل می شود.
تصویبنامه هیات وزیران در زمینه واریز کمک جبرانی به کارکنان با مجموع پرداختی ماهیانه کمتر از سی میلیون ریال با امضای معاون اول رییس جمهور عملیاتی میشود.
صادرات ایران در هفت ماه سال جاری به ۵ کشور ۱۹ میلیارد دلار بوده که برای اولین بار در سال جاری کشور عراق با پس زدن چین، میزبان ۱۲ میلیون تن کالای ایرانی به ارزش ۶ میلیارد دلار بوده است.
خبر ها حاکی از آن است که با ورود سیستم های جدید ارتباط بین المللی مانند سوئیفت روسیه، تحریم های آمریکا در تبادلات تجاری ایران کاملا بی تاثیر خواهد بود.
یک مقام مسئول کارگری میگوید: بسته حمایت غذایی دولت تنها هزینه خورد و خوراک خانوارها را جبران میکند و کارگران با دریافتی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی قادر به تامین هزینه ایاب و ذهاب، اجاره بهای مسکن و بهداشت و درمان نیستند.
آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران نشان می دهد که شاخص کل تورم نقطهای در مهر ماه سال جاری با ۷.۱ درصد رشد نسبت به ماه قبل از آن به ۳۲.۸ درصد رسیده است.
یک کارشناس حوزه نفت و انرژی درباره تاثیر تحریم ها بر اقتصاد ایران و امکان بهتر شدن وضعیت اقتصاد کشور گفت: این مساله بستگی به سیاستهای داخلی دارد زیرا در اقتصاد ایران مولفه های فراوانی دخیل هستند.
بورس اوراق بهادار تهران معاملات نخستین روز کاری هفته را با جو ضعیفی آغاز کرد. بهطوریکه با عرضههای سنگین صورت گرفته در این روز، شاهد افت ۸۶۹واحدی، معادل ۴۷/ ۰ درصدی در کارنامه شاخص کل بورس بودیم و این نماگر مجدد به کانال ۱۸۴هزار واحدی عقبنشینی کرد.
بورس تهران بهرغم انتظار کارشناسان و سهامداران، معاملات نخستین روز کاری هفته را با افت شاخص کل آغاز کرد. نماگر اصلی سهام طی روز گذشته تحتتاثیر افت قیمت در سهام بزرگان کالایی ۸۶۹ واحد از ارتفاع خود را از دست داد و به سطح ۱۸۴ هزار و ۲۳۱ واحد بازگشت. ریزش ممتد قیمت نفت و افت ارزش جهانی دیگر کالاهای پایه از مهمترین عوامل موثر بر کاهش ارتفاع شاخص کل ...
سهم سایر کشورها از صادرات کالاهای ایرانی در ۷ ماهه نخست سال جاری عراق بیشترین سهم و هند کمترین میزان از صادرات کالاهای ایرانی را به خود اختصاص داده است.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در دسامبر ۴۸ سنت یا ۰.۸ درصد کاهش یافت و در ۶۰.۱۹ دلار در هر بشکه بسته شد. قیمتها برای کل هفته ۴.۷ درصد کاهش یافت که پنجمین کاهش هفتگی متوالی بود. طبق آمار بازار داوجونز، شاخص قیمت نفت آمریکا برای دهمین روز متوالی کاهش یافته که طولانیترین روند کاهشی این قرارداد از ژوییه سال ۱۹۸۴ است.