مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: در ۱۰ ماهه سال گذشته، ۳۹۲ میلیون دلار محصولات شیلاتی به خارج از کشور صادر شده است.
وزیر نفت جزئیات نشست بیش از ۱۰ ساعته کشورهای عضو و غیرعضو اوپک را تشریح کرد و گفت: ۲۲ کشور بر سر کاهش تولید روزانه ۱۰ میلیون بشکهای توافق کردند و قرار شد مذاکرات با مکزیک برای نهایی شدن این تصمیم ادامه یابد.
معاون وزیر و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بر اساس پیشبینی سازمان تجارت جهانی (WTO) به دلیل تأثیرات شیوع ویروس کووید ١٩ بر فعالیتهای اقتصادی در سراسر جهان، تجارت جهانی کالا در سال ٢۰٢۰ بین ١٣ تا ٣٢ درصد کاهش خواهد یافت.
اجرای طرح راهبردی مرحله سوم بندرشهیدرجایی ( توسعه پایانه کانتینری ) به عنوان طرح عظیم بندرسازی در کشور محسوب میشود گامی بزرگ در تحقق جهش تولید شعار سال خواهد بود.
کمیته اطلاع رسانی ستادملی مقابله با کرونا درباره نحوه ثبت نام اصناف و مشاغل کم خطر در سامانه سلامت از امروز برای شروع به کارمشروط و اخذ تعهد التزام اطلاعیه ای صار کرد.
قائم مقام وزیر صمت با تأکید بر ضرورت در نظر گرفتن شیوههای قابل دسترس و متنوع برای بازگشت ارز حاصل از صادرات گفت: حرکت تولید و صادرات باید در خط ویژه صورت گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن تشریح بسته پیشنهادی تأمین مالی "جهش تولید" که اخیرا وزارت امور اقتصادی و دارایی ارائه کرد، به جایگاه مهم بازار سرمایه در پیاده سازی موفق این برنامه پرداخت.
رییس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه دولت به جد دنبال دولت الکترونیک است، گفت: دولت به مردم بیشتر خدمات الکترونیک ارائه میکند تا مردم در این مدت قرنطینه بیشتر در منزل بمانند و از این طریق خدمات دریافت کنند.
براساس اعلام سازمان بین المللی کار (ILO) بحران کووید-۱۹ احتمالا در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ حدود ۶.۷ درصد از ساعات کاری جهان را معادل ۱۹۵ میلیون کارگر تمام وقت، از بین خواهد برد.
سازمان بینالمللی کار اعلام کرد تعطیلی کسبوکارها برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا بیش از ۲.۶ میلیارد کارگر جهان را با خطر بیکاری یا کاهش شدید درآمد روبهرو کرده است.
جداول آماری ۷۲ شرکت حوزه معدن و صنایع معدنی در بورس تهران گویای آن است که این شرکتها سال گذشته بیش از ۱۵۶ هزار میلیارد تومان فروش داشتهاند که نسبت به سال ۹۷ رشد ۶۰ درصدی را نشان میدهد.
شبکه خبری سی ان ان در یک گزارش مفصل اقتصادی، به بررسی راه های عبور از بحران ویروس کرونا پرداخته است و می گوید برای نجات اقتصاد کشورها و همچنین نجات جان انسان ها نیاز به ایجاد یک تعادل و بازگشایی تدریجی مشاغل است.