این هفته بازار جهانی با رویدادهای بزرگی همراه شد که هر کدام از آنها تاثیر فوری در قیمت طلا داشت، با این حال افزایش تنش تجاری بین آمریکا و دیگر کشورها به خصوص چین در مورد تعرفه های تجاری اصلی ترین حامی طلا در افزایش قیمت بود.
یک اقتصاددان با بیان اینکه به احتمال بسیار زیاد تورم سال ۱۳۹۷ از ۱۵ درصد بالاتر خواهد رفت، این را هم گفت که دولت باید با اقداماتی زمینه رشد اقتصادی را فراهم کند تا به دنبال آن مسئله بیکاری حل شود وگرنه اقداماتی که اکنون در دستور کار قرار داده، فقط نقش مُسکن را دارد.
بازار طلا و سکه همواره به عنوان یکی از بازارهای با اهمیت در اقتصاد به حساب میآید که حساسیت تمام اقشار جامعه به آن بالا است به همین خاطر به گفت و گو با رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر ایران در خصوص روند یک ساله این بازار پرداختیم.
مدیرکل دفتر صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت از رشد تولید اغلب محصولات شیمیایی و سلولزی در ۱۱ ماهه سال ۹۶ در همسنجی با سال پیش از آن خبر داد.
رشد اقتصادی کشور در ۹ ماهه نخست سال ۹۶ با احتساب نفت ۴.۷ درصد و بدون احتساب نفت ۴.۴ درصد بوده است. بخش خدمات با ۷.۶ درصد بیشترین نرخ رشد اقتصادی را داشت. بخش صنعت و کشاورزی نیز به ترتیب ۳.۱ و ۱ درصد رشد را نشان میدهند.
سال گذشته را می توان یکی از پر رونق ترین سال های تجاری ایران در گسترش روابط تجاری با اروپا برشمرد؛ سالی که به دلیل اجرایی شدن برجام توافقات پرشمار و مهمی میان ایران و گروه های تجاری کشورهای طرف توافق منعقد شد.
برآوردها حاکی از مثبت بودن رشد بخشهای کشاورزی و صنعت در سال ۱۳۹۶ دارد؛ رشد مثبتی که سبب شده سایر بخش های اقتصادی هم از این رشد برخوردار شود و میانگین رشد اقتصادی کشور را بهبود ببخشد.
چهار گروه کالای صادراتی شامل فلزات معمولی، مواد معدنی، مواد شیمیایی و پتروشیمی در بهمن ماه گذشته بیشترین افزایش قیمت را نسبت به بهمن ۹۵ ثبت کردند که در این میان میزان افزایش بهای فلزات معمولی بیش از ۴۵ درصد بود.