تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۵
جالب است ۰
هتل هما تهران یکشنبه شب میزبان ضیافت رقیبان دیروز و رفقای امروز بود. همه آمده بودند، حتی آنهایی که چندین دوره خود میزبان چنین ضیافتی بودند و به تازه واردها خوشامد می‌گفتند با لبخند به گردهمایی هتل هما پا گذاشتند و با لبخند صندلی خود را به تازه نفس‌ها تحویل دادند. نمایندگان دیروز و امروز بخش‌خصوصی در اتاق تهران چند ساعتی از شب را دور هم جمع شدند تا با گذار از صندوق‌های رأی و انتخابات، در اندیشه فردای اتاق بازرگانی باشند و فارغ از برد و باخت‌ها گره‌ای از مشکلات اقتصاد ایران بگشایند.
هم‌نشینی هیات نمایندگان هفتم و هشتم در ضیافت اتاق تهران از تقدیر و تمجید تا چند توصیه کلیدی
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری انلاین،گردهمایی اعضای هیات نمایندگان دوره هفتم و هشتم اتاق تهران یکشنبه شب در هتل هما تهران به میزبانی رییس و اعضای جدید هیات رییسه برگزار شد و علاوه بر آنکه از اعضای دوره قبل تقدیر شد، بزرگان این جمع پیشنهاد و توصیه‌هایی نیز برای اعضای جدید داشتند که شنیدنی بود.

تقدیر خوانساری از عملکرد اتاق دوره هفتم
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، مسعود خوانساری رییس اتاق تهران طی سخنانی با تقدیر از تلاش‌های هیات رییسه و هیات نمایندگان دوره هفتم اتاق تهران، به برخی اقدامات انجام شده در دوره گذشته اشاره کرد و ادامه و تقویت این اقدامات را در دوره چهار ساله پیش رو، ضروری دانست.
وی در این زمینه به انجام پروژه های مطالعاتی و تحقیقاتی صورت گرفته در طول دوره گذشته اشاره کرد و یادآور شد که برخی از مطالعات صورت گرفته در قالب بسته های پیشنهادی از طرف اتاق تهران به دولت ارائه و به در سیاستگذاری‌های اقتصادی به کار گرفته شد.
خوانساری همچنین به تقویت روابط بین‌الملل در دوره هفتم اتاق تهران اشاره کرد و با بیان اینکه مناسبات و رفت‌و‌آمدها میان بخش اقتصادی ایران و کشورهای دور و نزدیک در این دوره رونق یافت، از تقویت بیشتر مناسبات بین‌المللی اتاق تهران در دوره هشتم خبر داد.
رییس اتاق تهران، هم‌دلی و هم‌‌صدایی میان هیات نمایندگان و هیات رییسه را یکی از ویژگی‌های بارز اتاق تهران در دوره هفتم عنوان کرد و معتقد است که نظام هم‌دلی و همکاری نزدیک میان این دو بخش در دوره هشتم نیز تداوم خواهد داشت.

تمجید از رییس سابق
خوانساری در ادامه به برخی ویژگی‌های مدیریتی و اخلاقی سلف خود، یحیی آل‌اسحاق، اشاره کرد و گفت: یکی از شاخص‌ترین خصایص آقای آل‌اسحاق اخلاق‌مداری ایشان است که بر کسی پوشیده نیست و در طول دو دوره که وی هدایت اتاق تهران را برعهده داشت، اخلاق‌مداری بر مدیریت و رفتار وی حاکم بود.
رییس اتاق تهران سپس یکی دیگر از ویژگی‌های مدیریتی یحیی آل‌اسحاق را استقلال وی از جریانات بیرون از اتاق بازرگانی عنوان کرد و افزود: نمایندگان بخش خصوصی در طول دو دوره اخیر، صبوری و بردباری را از آقای آل‌اسحاق آموختند و فرا گرفتند که چگونه می‌توان با صبر و متانت انتقادات را شنید و آن را مدیریت کرد.

وظایف ملی اتاق تهران در دوره هشتم
دوره جدید هیات نمایندگان اتاق تهران و انتظارات و توقعاتی که فعالان اقتصادی در این دوره از نمایندگان خود دارند، موضوع دیگری بود که مسعود خوانساری در باب آن سخنانی را بیان کرد.
وی به برقراری تفاهم هسته‌ای لوزان سوئیس و توافق احتمالی چند ماه آتی اشاره کرد و گفت: با توجه به فضای تازه‌ای که در پی تفاهمات اخیر در کشور ایجاد شده است، انتظار فعالان اقتصادی از اتاق بازرگانی آینده این است که در کنار بخش‌خصوصی باشد و تغییر و تحولات در حوزه کسب‌و‌کار را به خوبی به نفع این بخش مدیریت و هدایت کند.
خوانساری به برخی نارسایی‌های در حوزه اقتصاد کشور اشاره کرد و حل معضل بیکاری، رفع رکود حاکم بر کسب وکار و جهش در رشد اقتصادی را بخشی از وظایف هدایتگری اتاق بازرگانی در دوره هشتم عنوان کرد.
رییس اتاق تهران، لازمه این هدایتگری و نقش‌آفرینی را هم‌دلی و همکاری اعضای سابق و فعلی هیات نمایندگان اتاق تهران دانست و از نمایندگان دوره گذشته خواست تا در ایجاد فکر و اندیشه و ارائه راهکارهای اقتصادی در کنار اعضای هیات رییسه و هیات نمایندگان دوره هشتم باشند.
خوانساری در همین زمینه، از ایجاد مکانیزم تازه‌ای در اتاق تهران خبر داد که قرار است در دوره هشتم شکل بگیرد و تجربیات نمایندگان دوره های گذشته را به خدمت درآورد.

با لبخند آمدیم با لبخند هم رفتیم
در ادامه این گردهمایی، یحیی آل‌اسحاق پشت تریبون ایستاد و سخنرانی خود را با این جمله آغاز کرد که «روزی که وارد اتاق شدیم با لبخند آمدیم و روزی هم که آن را تحویل دادیم با لبخند رفتیم».
رییس سابق اتاق تهران و عضو دوره هشتم هیات نمایندگان سپس با لبخندی که بر لب داشت ادامه داد: این شیوه و نوع رفتار می تواند به عنوان یک الگو برای تمامی آمدن‌ها و رفتن‌ها در همه حوزه‌های مدیریتی چه در دولت و چه در بخش خصوصی لحاظ شود و نمایندگان اتاق تهران نشان دادند که درایت و منزلت آنها به حد بالایی از پختگی و کمال رسیده است.
وی با بیان اینکه اتاق تهران، امروز به یک الگو تمام عیار در تمامی حوزه ها تبدیل شده است، افزود: این جایگاه به دست نیروهای خدوم و فعال اتاق تهران در هیات نمایندگان و نیز بدنه و پرسنل این اتاق شکل گرفته است و امیداورم با درایت نمایندگان جدید، اتاق بازرگانی تهران چهار سال آینده به مراتب قوی‌تر و توانمندتر از امروز شود.
آل‌اسحاق افزود: خوشبختانه هم دولت و هم نظام باور عمیقی با بخش خصوصی پیدا کرده اند و همه آماده هستند تا اقتصاد را به صاحب اصلی آن یعنی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی واگذار کنند، از این رو اتاق بازرگانی تهران نیز امروز بسترهای لازم را برای یک جهش و گام بلند در نظام اقتصادی ایران در اختیار دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش، به انتخابات هشتمین دوره هیات نمایندگان اتاق تهران در اسفند ماه گذشته اشاره کرد و با بیان اینکه این انتخابات یک رکورد تازه در تاریخ اتاق های بازرگانی در کشور به جا گذاشت، افزود: به دنبال این موفقیت، انتخابات هیات رییسه دوره هشتم نیز یک رکورد به جا گذاشت و با هم‌دلی و وفاقی که میان اعضای هیات نمایندگان حاکم است، رییس اتاق تهران در دوره هشتم بالاترین رای را در تاریخ اتاق های بازرگانی در ایران به دست آورد و باید از این فرصت و اتفاق به نفع بخش خصوصی استفاده کرد.
آل اسحاق در ادامه رییس جدید اتاق تهران را مورد خطاب قرار داد و گفت: امکانات و توانمندی های مالی و سخت‌افزاری اتاق تهران در حال حاضر در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و در عین حال کادر مدیریتی و پرسنل اتاق تهران نیز بسیار توانمند و کارا و سلامت هستند، از این رو همه ظرفیت‌ها و امکانات در اختیار شما است تا نقش‌آفرینی اتاق تهران در عرصه داخلی و بین المللی اقتصاد کشور را دو چندان کنید.

مطالبه‌گر دولت حاکمیتی باشید
عضو هیات نمایندگان دوره هشتم اتاق تهران در ادامه چند پیشنهاد و توصیه هم داشت. او با بیان اینکه اتاق بازرگانی در روند معماری نظام جمهور اسلامی ایران در حوزه اقتصاد، تاکنون نقش پررنگی داشته است، گفت: یکی از وظایف امروز ما این است که از دولت مداخله‌گر عبور کنیم و به دولت حاکمیتی دست یابیم. خوشبختانه این تغییر در نگرش اقتصادی، به صراحت در اصل 44 قانون اساسی نیز قید شده و مقام معظم رهبری نیز بارها در سخنان خود به آن اشاره و تاکید کرده اند، بنابراین حرکت مطالبه‌گر اتاق تهران در دوره هشتم باید ایجاد دولت حاکمیتی باشد.
آل‌اسحاق سپس به یکی از خواسته‌های هیات رییسه سابق اشاره کرد و افزود: در دوره قبل به دنبال تاسیس دانشگاه جامع وابسته به اتاق تهران بودیم که زمینه های آن نیز تا حدود زیادی فراهم شده است و مذاکرات خوبی نیز با وزارت علوم صورت گرفته، لذا این وظیفه به هیات رییسه دوره هشتم سپرده شده است و امیدوارم در این دوره شاهد تاسیس این دانشگاه باشیم.

رفع اختلافات اتاق ایران و تهران در دوره آل اسحاق
علا میرمحمدصادقی نیز در این مراسم، با تقدیر از عملکرد مدیریتی یحیی آل‌اسحاق در دوره هفتم اتاق تهران، با توصیف برخی روحیات اخلاقی وی به اقدامات سازنده هیات رییسه دوره هفتم اشاره کرد و گفت: طی چند دوره گذشته، اختلافات عمیقی میان اتاق ایران و اتاق تهران حاکم بود که عمدتا به مسائل مالی برمی گشت و این تنش ها منجر به اثرگذاری منفی در عملکرد هر دو اتاق شده بود اما با ورود آقای آل‌اسحاق به اتاق تهران در دوره ششم و برنامه‌ریزی و درایتی که ایشان به خرج داد، این مشکل به طور ریشه ای حل شد و از آن پس دیگر شاهد اختلاف نظر میان اتاق تهران و اتاق ایران نیستیم.
به گفته نایب رییس اتاق تهران، انتقادات از دولت در دوران ریاست یحیی آل اسحاق بر اتاق تهران به پیشنهاد به دولت تغییر جهت داد و منجر به آن شد که نگاه دولت سابق به اتاق تهران نیز تلطیف شود.
وی نیز بر تشکیل هیات نمایندگان ادوار اتاق تهران تاکید کرد و با بیان اینکه مقدمات آن نیز در دوره قبل شکل گرفت، خواستار تصویب و عملیاتی شدن آن از سوی هیات رییسه دوره هشتم شد.

اتاق فکر و اندیشه ایجاد کردیم
سیدحمید حسینی عضو سابق هیات رییسه و هیات نمایندگان اتاق تهران نیز طی سخنانی از اینکه اتاق تهران با عملکردی که در دوره قبل به جا گذاشت، به اتاق فکر و اندیشه تبدیل شده است اظهار رضایت و خوشحالی کرد و گفت: یکی از نقاط ضعف اتاق بازرگانی در دوره های گذشته، کمرنگ بودن بخش تحقیقات و پژوهش بود که در دوره ششم و به خصوص در دوره هفتم این بخش تقویت شد و در حال حاضر اتاق تهران به در سطح گفتمان کشور سهم بسزایی دارد.
وی پس از آنکه گفتمان‌سازی اتاق تهران را مورد تاکید قرار داد، عملکرد برون مرزی اتاق تهران را نیز مثبت ارزیابی کرد و افزود: در دوره هفتم به رغم تمام سخت‌گیری‌های برخی کشورها، توانستیم هیات های متعددی را از تهران به کشورهای اروپایی و آسیایی اعزام کنیم و همچنین پذیرای هیات های زیادی از سایر کشورها بودیم.
حسینی خدمت‌رسانی به اعضا از جمله در حوزه‌های مالیاتی و تامین اجتماعی را پررنگ توصیف کرد اگرچه به گفته وی در این زمینه اطلاع رسانی مناسبی به اعضا در خصوص خدماتی که ارائه شد صورت نگرفت.
وی در ادامه توصیه هایی نیز به اعضای هیات رییسه و هیات نمایندگان دوره هشتم داشت. حسینی گفت: دولت باید نهاد پاسخگو باشد و اتاق بازرگانی نیز نباید فقط به دنبال تعامل و لابی‌گری با دولت باشد از این رو اتاق دوره هشتم باید حضور پرقدرت و مطالبه‌گر خود را ادامه دهد.

تلطیف روابط کشورها با ایران
سخنران پایانی ضیافت اتاق تهران، معاون امور بین‌الملل اتاق بود که به نمایندگی از مدیران و کارکنان پشت تریبون ایستاد.
محمدرضا بختیاری با تمجید از عملکرد هیات رییسه دوره هفتم و رضایت بدنه اتاق تهران از اقدامات انجام شده در این دوره، به ظرفیت‌های ایجاد شده در پارلمان بخش خصوصی اشاره کرد و یکی از راه های استمرار موفقیت ها در این حوزه را همبستگی و استفاده از تجارب اعضای سابق هیات رییسه و هیات نمایندگان عنوان کرد.
وی به نقش اتاق تهران در عرصه بین المللی و ایجاد شرایط تسهیلی برای کسب وکار تجار و بازرگانان ایرانی اشاره کرد و گفت: در طول دوره هفتم، هیات رییسه و به ویژه آقای آل اسحاق تمام تلاش خود را کردند تا چهره بین المللی ایران برخلاف آنچه که برای کشور ما ساخته شده، تلطیف کنند و خوشبختانه در این عرصه نیز موفقیت هایی نصیب کشور و همچنین اتاق تهران شد به طوری که در بسیاری از سفرها، بخش خصوصی و حتی دولت ها به نقش ایران در منطقه و جهان اذعان داشتند.
در پایان این گردهمایی، لوح سپاسی از طرف هیات رییسه دوره هشتم به یحیی آل اسحاق رییس دوره هفتم اهدا شد.

https://sarmayegozarionline.ir/vdcb.8b5urhbfaiupr.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

پیش بینی شما از قیمت دلار تا پایان سال جاری
بالای 50 هزار تومان
زیر 40 هزار تومان