تاریخ انتشار :يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۰۱
جالب است ۰
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با سرمایه‌گذاری آنلاین تشریح کرد:

برنامه مجلس برای افزایش سرمایه‌گذاری در تولید

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کمیسیون‌های تخصصی مجلس برای تحقق شعار سال برنامه‌ریزی کردند و گام‌هایی در جهت پیاده‌سازی آن برداشته‌اند.
برنامه مجلس برای افزایش سرمایه‌گذاری در تولید
شهباز حسن‌پور در گفت‌وگو با سرمایه‌گذاری آنلاین اظهار کرد: از ابتدای سال با برنامه‌ریزی انجام شده کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی با حضور میدانی در استان‌های مختلف ضمن دیدار از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مختلف کشور با تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های متعدد نسبت به شناسایی و اتخاذ تصمیم برای رفع چالش‌ها و مشکلات این واحدها برای سرمایه‌گذاری اقدام کردند.
وی ادامه داد: اصلاح قوانین و مقررات و یا حذف قوانین مزاحم مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری نیز همواره در دستور کار مجلس شورای اسلامی بوده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: مجلس با رصد دقیق اوضاع می‌تواند به چابکی، نسبت به حذف و اصلاح قوانین مخل سرمایه‌گذاری اقدام کند و در موارد ضروری با تقنین قوانین ضروری، اطمینان‌بخشی لازم نسبت به محفوظ بودن حقوق سرمایه گذاری را بدهد و موجب افزایش رقابت شود.
وی گفت: بررسی و تدوین سریع ظرفیت‌ها و استعدادهای استانی شهرستانی و منطقه‌ای و حتی روستایی از اقداماتی است که باید برای افزایش سرمایه‌گذاری انجام شود .بدین معنا که هر منطقه چه توانمندی‌ها و ظرفیت‌هایی برای سرمایه‌گذاری و توسعه تولید دارد و متناسب با آن ظرفیت‌ها برای چگونگی سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی شود.
حسن‌پور افزود: به عنوان مثال وقتی در منطقه‌ای محصولات کشاورزی مختلف حتی به صورت کشت استمرا  تولید می‌شود باید سرمایه‌گذاری برای توسعه صنایع تبدیلی همان محصولات در اولویت باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه توسعه و سرمایه‌گذاری بر مبنای آمایش سرزمینی و رصد و پایش زیرساخت‌ها می‌تواند منجر به افزایش سرمایه‌گذاری شود، گفت: تشویق به سرمایه‌گذاری باید در مناطقی باشد که زیرساخت‌های فراهم‌تری دارد تا سرمایه‌گذار دغدغه نبود زیرساخت‌های لازم را نداشته باشد. 
وی گفت: تقسیم مسولیت در روند سرمایه‌گذاری باید به گونه‌ای باشد که حاکمیت بخش مهمی از این مسئولیت را به صورت عملیاتی برعهده بگیرد و تسهیل‌گر روند سرمایه‌گذاری باشد .نه اینکه صرفا به برگزاری نشست‌های کم اثر همچون رفع  موانع تولید و سرمایه‌گذاری و ایجاد بروکراسی پیچیده و دست‌وپا گیر بسنده کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار کرد: ترویج سرمایه‌گذاری در قالب ایجاد شرکت‌های تعاونی تولیدی با مبانی و مقررات حقوقی و مبتنی بر امنیت سرمایه‌گذاری اقدامی موثر در افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تولید است. همچنین ترویج سرمایه‌گذاری در قالب ایجاد شرکت‌های تعاونی تولیدی با مبانی و مقررات حقوقی و مبتنی بر امنیت سرمایه‌گذاری از اقدامات موثر رشد سرمایه گذاری است.
حسن‌پور گفت: از عوامل موثر دیگر درافزایش سرمایه‌گذاری می توان به توسعه خدمات بیمه‌ای و تخصصی، مطالعه و الگوبرداری از کشورهای موفق جهان در زمینه جذب و ترویج و حمایت از سرمایه‌گذاری، استفاده از علم و دانش دانشگاهیان در زمینه ترویج سرمایه‌گذاری، تدوین سندی راهبردی در خصوص نیازهای بلندمدت و کوتاه‌مدت و میان‌مدت  کشور و استان در خصوص سرمایه گذاری، ایجاد فضای رقابتی، افزایش مشوق‌های سرمایه‌گذاری، برگشت سرمایه مناسب و بدون حاشیه و ریسک اشاره کرد.
خبرنگار: زهرا پیربداقی
https://sarmayegozarionline.ir/vdcj8meh.uqev8zsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین