قیمت نفت سنگین صادراتی کشورمان در ابتدا و انتهای سال میلادی ۲۰۲۴ با وجود فراز و و فرودهای بسیار با قیمت ۷۳ دلار در هر بشکه شروع و با همین قیمت این سال را پشت سر گذاشت.
قیمت نفت برنت در معاملات روز سه شنبه تحت تاثیر نگرانیها نسبت به کندی رشد تقاضای جهانی برای سوخت که انتظارات برای عدم افزایش بیشتر تولید اوپک پلاس را تحت الشعاع قرار داد، روند رشدی که ابتدا داشت را از دست داد.
چهار منبع آگاه خبر دادند با وجود فشار آمریکا برای عرضه بیشتر نفت و کنترل رشد قیمتها، اوپک و متحدانش معتقدند بازارهای نفت نیازی به نفت بیشتر از میزان برنامه ریزی شده توسط این گروه در ماههای آینده ندارند.
نخست وزیر هند با تشریح اولویتهای ملی، اعلام کرد هند قصد دارد واردات انرژی را تا ۲۵ سال آینده به صفر برساند و ۱۰۰ تریلیون روپیه (۱.۳۵ تریلیون دلار) در زیرساخت سرمایه گذاری خواهد کرد.
آژانس بین المللی انرژی پبشبینی میکند ۶۰ درصد از افزایش تولید کشورهای تولیدکننده نفت خارج از ائتلاف اوپک پلاس در سال آینده میلادی متعلق به آمریکا باشد.
با وجود کندی رشد تقاضا برای سوخت به دلیل شیوع کرونای دلتا، پالایشگاههای آسیایی از شاخص نفت ارزانتر آمریکا در ماه گذشته بهره برده و نفت خام بیشتری از آمریکا برای سه ماهه چهارم خریداری کردند.
قیمت نفت پس از این که آژانس بین المللی انرژی هشدار داد رشد مصرف نفت و فرآورده های نفتی در نتیجه شیوع کرونای دلتا آهسته شده است، روز جمعه برای دومین روز متوالی کاهش پیدا کرد.
وضع محدودیتهای رفت و آمد در چین و سایر مناطق آسیا جهت مهار اوج دوباره کرونا باعث شده برخی پالایشگاههای آسیا مقادیر کمتری نفت خام عربستان را برای ماه سپتامبر سفارش دهند.