استراتژیست های موسسه جی پی مورگان در یادداشتی نوشتند، اگر آمریکا و اتحادیه اروپا مجددا تحریم ها علیه ایران را برقرار کنند، قیمت نفت برنت به ۸۰ دلار در هر بشکه می رسد.
وزیر تجارت خارجی ازبکستان در واکنش به پیشنهاد ایران برای برقراری تجارت آزاد گفت: تعرفههای بالایی میان تجارت دو کشور وجود دارد به طوری که ما نیز قصد صادرات ۵ هزار تن نفت به ایران را داریم.
شرکتهای نفتی روسیه که با بیشترین مشارکت و مذاکره با طرف ایرانی در صدر لیست خواستگاران نفت و گاز ایران ایستادهاند، هر روز دریچه جدیدی برای حضور در این بازار میگشایند و نقش خود را در صنعت نفت ایران روز به روز پررنگتر از دیروز میکنند.
تارنمای خبری «لیبیا الخبر» روز شنبه نوشت، مقام های شرکت نفت لیبی برنامه ریزی کرده اند که تولید نفت این کشور را تا پایان سال جاری میلادی،۴۵۰ هزار بشکه افزایش دهند و به یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز برسانند.
قیمت نفت در پی انتشار آماری که کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد و همچنین کاسته شدن از تنشهای مربوط به اختلاف تجاری میان پکن و واشنگتن، در معاملات روز پنج شنبه افزایش یافت.
مدیر بخش تحقیقات کالاهای انرژی بانک بارکلیز به بلومبرگ گفت: ایران در صورت تشدید تحریمها علیه بخش نفتی این کشور میتواند برای دور زدن محدودیتها، اقدامات مختلفی مانند ارسال نفت خود به مناطق دیگر انجام دهد.
برنامه های عربستان بری تمدید توافق کاهش تولید در سال ۲۰۱۹ برای کاهش شکاف عرض و تقاضا در بازار موجب شد تا قیمت نفت امروز با بیش از یک درصد جهش مواجه شود.
پیش بینیهای اخیر درباره بازارهای نفت، پیامهای متفاوتی را درباره آنچه میتوان در کوتاه مدت یا چند سال آینده انتظار داشت، در بر داشت اما واقعا سرنوشت بازارهای نفت به کجا ختم می شود؟