بورس تهران امروز پرونده فعالیت خود در را در حالی بست که کماکان شواهد حاکی از غلبه رفتارهای هیجانی در معاملات برخی سهامداران است. با وجود اینکه در هفته قبل با اجرایی شدن تحریم های امریکا ، شاخص کل واکنش چندانی به این موضوع نشان نداد، کارشناسان انتظار داشتند در این هفته و به پشتوانه عوامل بنیادی مثبت، بازار با رشد تقاضا همراه باشد.
بورس تهران در هفته جاری بهرغم تلاش سرمایهگذاران حقوقی برای کنترل روند افت شاخص در مجموع برآیندی کاهشی داشت تا با افت ۷/ ۱ درصدی، بازدهی پاییزی بازار در محدوده ۴/ ۱۳ درصد متوقف شود.
بورس تهران به سقوط قیمت نفت واکنش نشان داد. بهای نفت در ادامه روند نزولی خود، شامگاه سهشنبه را با ریزش ۷ درصدی پشتسر گذاشت تا ضمن بیشترین افت روزانه در بیش از سه سال گذشته، طولانیترین دوره کاهشی این بازار ثبت شود. این رویداد معاملات دیروز بازار سهام را تحتالشعاع خود قرار داد؛ چنانکه آغاز معاملات با خیل انبوه فروشندگان سهام همراه بود.
سرعت و پیچیدگی معاملات در بازارهای مالی نیاز به استفاده از ابزارهای هوشمند را افزایش داده است. در این راستا یکی از مفیدترین ابزارهای مالی به کارگیری معاملات الگوریتمی یا خودکار است که بهمنظور استفاده بهتر سرمایهگذاران از فرصتهای بازارهای سرمایهگذاری ایجاد و راهاندازی شده است.
پس از افت متوالی دماسنج سهام در دو روز ابتدایی هفته، بورس تهران همزمان با شروع مثبت بازارهای جهانی طی روز گذشته به مدار رشد بازگشت و شاخص کل این بازار بیش از ۱۵۰۰ واحد ارتفاع گرفت.
پس از ریزش ۵/ ۰ درصدی شاخص سهام طی دادوستدهای نخستین روز هفته، دیروز روند نزولی این نماگر با شدت بیشتری دنبال شد. به این ترتیب روز گذشته شاخص کل بورس تهران با ریزش ۳۵۶۳ واحدی (معادل ۹/ ۱ درصد) پس از ۸ روز مجددا به کانال ۱۸۰ هزار واحدی عقبنشینی کرد. به نظر میرسد در شرایطی که ابهامات و ریسکهای موجود، از تقاضای سهام کاسته و بر شدت عرضهها افزوده است،...
بورس تهران بهرغم انتظار کارشناسان و سهامداران، معاملات نخستین روز کاری هفته را با افت شاخص کل آغاز کرد. نماگر اصلی سهام طی روز گذشته تحتتاثیر افت قیمت در سهام بزرگان کالایی ۸۶۹ واحد از ارتفاع خود را از دست داد و به سطح ۱۸۴ هزار و ۲۳۱ واحد بازگشت. ریزش ممتد قیمت نفت و افت ارزش جهانی دیگر کالاهای پایه از مهمترین عوامل موثر بر کاهش ارتفاع شاخص کل ...
یک کارشناس بازار سرمایه، افزایش سودآوری شرکت های بورسی را در فصل دوم سال جاری مدیون نرخ بالای ارز و بالا بودن قیمت مواد خام در بازارهای جهانی دانست و پیش بینی کرد این دو عامل در فصل آینده هم به حاشیه سود شرکت ها کمک کند.
بورس تهران معاملات هفته گذشته را با بازدهی حدود یک درصدی سپری کرد. در این شرایط بازیگران عمده در بیشتر روزهای هفته به جمعآوری سهام پرداخته و نه تنها نقش حمایتی خود را در بازار ایفا کرده، بلکه خالص خرید را در سمت زمین بازی خود حفظ کردند. بر این اساس در سومین هفته آبان بیش از ۱۸۶میلیارد تومان نقدینگی در مسیر پرتفوی سهامداران حقیقی به حقوقی جابهجا ...
شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته رشد یک درصدی را تجربه کرد. با این حال هیجان بازارها در مسیر نزولی قرار گرفته بود. در حالیکه از ماهها قبل با انتظار برای تحریمهای آمریکا هیجان اقتصاد کشور را فراگرفته بود اما در موعد تحریمهای آمریکا از شدت واکنشهای هیجانی به شدت کاسته شد.
شاخص کل بورس تهران معاملات دیروز را با رشد تقریبی یکهزار واحدی آغاز کرد و برای مقاطعی به کانال ۱۸۴ هزار واحد قدم گذاشت، اما در پایان معاملات طی چرخشی هیجانی در محدوده منفی قرار گرفت. به این ترتیب، دماسنج بازار پس از سه روز کانال ۱۸۳ هزار واحدی را واگذار کرد و با افت ۵۳۰ واحدی به سطح ۱۸۲ هزار و ۶/ ۹۱۸ واحد تنزل کرد.
امروز عوامل متعددی دست به دست هم دادند تا قیمتها در بورس اوراق بهادار و فرابورس ایران کاهشی باشد. نگرانی معاملهگران و ابهامات از وضعیت ورود ارز به کشور میتواند از دلایل ریشهای کاهش قیمتها باشد.
متوسط نسبت قیمت بر درآمد سهام ناشران بورس تهران (P / E) در پایان مهر ماه امسال به ۷۵. ۱۰ مرتبه رسید.این نسبت در پایان شهریور ماه به ۹.۰۵ مرتبه و در پایان مرداد ماه امسال به ۷.۸۱ مرتبه رسیده بود.
بورس تهران معاملات هفته منتهی به ۲ آبانماه را در دو نیمه متفاوت سپری کرد. شرایطی که در نهایت به افت یک درصدی و قرار گرفتن این نماگر در نیمه کانال ۱۸۱ هزار واحدی منتهی شد.