با حذف ارز ترجیحی، بازار سرمایه به عنوان ویترین بازار مالی کشور، از کاهش رانت و حذف نرخهای دستوری و در نهایت شکلگیری سرمایهگذاری ارزش محور و مبتنی بر تقاضای واقعی برخوردار خواهد شد.
یکی از دغدغه های مهم این روزهای اهالی بازار سرمایه حول محور رشد نرخ سود بانکی می چرخد؛ به عبارتی زمزمههای افزایش نرخ بهره یا نرخ سود از دلایلی است که بین سهامداران هراس ایجاد کرده و نسبت به آن شتابزده دست به تصمیمگیری گرفتند.
امروز در بازار آزاد تا این لحظه قیمت طلای ۱۸ عیار هر گرم یک میلیون و ۱۶۵ هزار تومان، قیمت سکه تمامبهار آزادی طرح جدید ۱۱ میلیون و۸۲۰هزار تومان و قیمت دلار ۲۷ هزار و ۶۶۵تومان است.
صندوق بینالمللی پول در آخرین گزارش چشمانداز خود هشدار داد که تهدیدات علیه بهبود اقتصاد جهان پس از اختلالات ناشی از کرونا در سال گذشته در حال افزایش است و «واگرایی خطرناکی» بین کشورهای ثروتمند و فقیر وجود دارد.
صندوق بینالمللی پول با در نظر گرفتن شرایط همهگیری ویروس کرونا در آسیا، کارآمدی واکسنهای تولید شده برای مقابله با این ویروس و اختلال در زنجیرههای عرضه، پیشبینی خود از رشد اقتصاد در این قاره را در ۲۰۲۱ تا ۶٫۵ درصد پایین آورد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، بانک مرکزی امروز نرخ هر دلار را ۴۲ هزار ریال، پوند را ۵۷ هزار و ۷۸۵ریال و یورو را ۴۸ هزار و ۹۰۸ ریال اعلام کرد.
پای سیمان از خردادماه سال جاری به بورس کالا باز شد و با وجود اینکه حاشیه های این اتفاق به دلیل بالا رفتن قیمت سیمان ناشی از قطعی برق صنایع زیاد بود در نهایت همه شرکت های سیمانی موظف شدند محصول خود را در بورس کالا عرضه کنند و طبق آمار تا کنون ۷۱ شرکت به این ابلاغیه وزارت صمت جامه عمل پوشاندند.